Олексій Аркадійович Івакін - (:unkn) unknown (Юрид. л-ра, 2011)
покажчик містить перелік друкованих праць, відомості про життєвий шлях, трудову, наукову і навчально-педагогічну діяльність О. А. Івакіна
біобібліографічний покажчик
Keywords: юридическая библиография; биобиблиография; юридична бібліографія; біобібліографія; Івакін О.А.; Ивакин А.А.; Ivakyn А.А.