Суб'єкти договору надання правових послуг адвокатом - Книгін, К. Г.; Книгин, К. Г.; Knygin, K. G. (Одеса : Юрид. л-ра, 2012)
Стаття присвячена характеристиці суб'єктного складу договорів про надання правових послуг адвокатом в чинному законодавстві України, аналізу правового статусу суб'єктів договору про надання правових послуг адвокатом, узагальненню судової практики з цього питання та дослідженню сучасних тенденцій щодо вдосконалення підходу визначення кола цих суб'єктів.
Книгін К. Г. Суб'єкти договору надання правових послуг адвокатом / К. Г. Книгін // Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), В. М. Дрьомін (заст. голов. ред.), Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОНмолодьспорт України, НУ «ОЮА». – Одеса : Юрид. л-ра, 2012. – Вип. 66. - С. 200-208.
Keywords: адвокат; адвокатське утворення; надання правових послуг; суб'єкт договору; правова допомога; клієнт; адвокатское образование; оказание правовых услуг; субъект договора; правовая помощь; клиент; lawyer; legal education; provision of legal services; subject to the Treaty; legal assistance; the client