Підготовка курсових робіт з лінгвокраїнознавства : методичні рекомендації - Варєшкіна, Наталія Володимирівна; Гроза, Ірина Миколаївна; Ковбасюк, Степан Валерійович (Одеса : Юридична література, 2022)
Методичні рекомендації складаються з п'яти розділів та чотирьох додатків, що містять основні вимоги та рекомендації до написання курсових робіт з лінгвокраїнознавства, тематику курсових робіт, а також поширені фрази та вирази, що вживаються в англомовних наукових працях.
Варєшкіна Н. В. Підготовка курсових робіт з лінгвокраїнознавства : метод. реком./ Н. В. Варєшкіна, І. М. Гроза, С. В. Ковбасюк. — Одеса : Юридична література, 2022. — 56 с. Режим доступу:
Keywords: вибір теми курсової роботи; постановка мети та завдань дослідження; визначення об’єкта та предмета дослідження; підбір наукових джерел; реєстрація і рецензування курсової роботи; захист курсової роботи; лінгвокраїнознавство