Обмеження права на укладення одностатевого шлюбу - Ковтун, Анастасія Святославівна (Одеса: Фелікс, 2021)
Розглянуто питання та впровадження правових механізмів реалізації права на одностатевий шлюб у законодавчих актах та інших джерелах права зарубіжних країн. Наголошено, що одностатеві шлюби є серйозним викликом для світової спільноти та рушійною силою для зміни традиційних шаблонів.
Ковтун А. С. Обмеження права на укладення одностатевого шлюбу / А. С. Ковтун // Шерешевські читання: Проблеми цивілістики в умовах пандемії та ІТ : матер. Всеукр. наук. конф. (м. Одеса, 10 грудня 2021 р.) / МОН України, НУ "ОЮА" ; за заг. ред.д.ю.н., проф. Є. О. Харитонова. – Одеса: Фенікс, 2021.– С. 308-310.
Keywords: одностатевий шлюб; правовий механізм; визнання; запровадження; реалізація права