Способи реалізації субєктивного права на творчість - Сабура, Світлана Олександрівна; Сабура, С. О.; Sabura, Svitlana O. (Одеса, 2019)
У статті розглядається значення та розкриття поняття «спосіб» у контексті реалізації суб’єктивного права на творчість та наводяться ознаки відмінності від поняття «форма» та «метод». Також проводиться систематизація існуючих способів реалізації суб’єктивного права на творчість, що дасть змогу в подальшому як іншим правознавцям під час їхньої практичної діяльності швидко орієнтуватися у просторі юридичної інформації у процесі надання правових послуг, так і авторові під час реалізації свого суб’єктивного права на творчість швидко захистити встановлену законодавством міру дозволеної поведінки особи.
Сабура С. О. Способи реалізації субєктивного права на творчість / С. О. Сабура // Часопис цивілістики : наук.-практ. журн. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), Є. О. Харитонов (заст. голов. ред.), К. Г. Некіт (відп. секр.) [та ін.]. - Одеса, 2019. – Вип. 32. – С. 66-71.
Keywords: суб’єктивне право; форма; метод; творчість; subjective right; form; method; creativity; Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE