"Сірий шум" українських виборів - Телешун, Я. С. (Київ, 2019)
У статті досліджено питання, пов'язані з актуальними проблемами виборчого процесу. Наголошується, що одним з напрямків усунення негативних наслідків у виборчому процесі є стабільне виборче законодавство.
Телешун Я. С. "Сірий шум" українських виборів / Я. С. Телешун // Трансформація політичних процесів у XXI столітті, IX Національний конвент: матеріали IX Національного конвенту Міжнародної асоціації студентів політичної науки (м. Київ, 23- 24 травня 2019 р.) / за загальною редакцією Конверського А. Є. та ін., Київ, 2019. – С. 155-159.
Keywords: вибори; виборчий процес; виборчі спори; законодавство