Деякі аспекти положень Конвенції про захист прав людини і основоположних свобод у захисті зовнішньоекономічної діяльності - Логвинський, Георгій Володимирович (Одеса, 2016)
В статті досліджуються деякі аспекти положень Конвеції про захист прав людини і основоположних свобод у захисті зовнішньоекономічної діяльності.
Логвинський Г. В. Деякі аспекти положень Конвенції про захист прав людини і основоположних свобод у захисті зовнішньоекономічної діяльності / Г. В. Логвинський // Кримінально-правова політика України у дискурсі рішень Європейського суду з прав людини: матер. міжнар.наук.-практ. інтернет-конф., (м. Одеса, 22 квітня 2016 р.) / Одеса, 2016. – С. 142-147.
Keywords: Конвенція про захист прав людини та основоположних свобод; захист; захист зовнішньоекономічної діяльності; ООН; Європейський суд з прав людини; кримінальна відповідальність