Кримінально-виконавче право : методичні рекомендації для самостійної роботи здобувачів спеціальності 262 «Правоохоронна діяльність», бакалавр - Загороднюк, С. О.; Загороднюк, Світлана Олегівна (Одеса: Гельветика, 2022)
Навчально-методичні рекомендації з курсу «Кримінально-виконавче право» розроблено відповідно до навчального плану, вони складаються з навчальної програми курсу, методичних рекомендацій з проведення практичних занять і завдань для самостійної роботи здобувачів, списку рекомендованої літератури. Матеріали призначено для студентів факультету права та економіки Міжнародного гуманітарного університету, які навчаються в бакалавраті за спеціальністю «Правоохоронна діяльність». Вивчення дисципліни «Кримінально-виконавче право» допоможе студентам зрозуміти теоретичні та практичні проблеми, що стосуються правового регулювання відносин, що виникають у сфері виконання та відбування покарань та застосування до засуджених інших заходів кримінально-правового впливу.
Загороднюк С.О. Кримінально-виконавче право : методичні рекомендації для самостійної роботи здобувачів спеціальності 262 «Правоохоронна діяльність», бакалавр / С. О. Загороднюк; кафедра кримінального права, процесу та криміналістики Міжнародного гуманітарного університету. – Одеса : Гельветика, 2022. – 32 с. Режим доступу: http://dspace.onua.edu.ua/handle/11300/24155
Keywords: кримінально-виконавче право України; кримінально-виконавче законодавство України; відбування кримінального покарання; виправні роботи; виконання покарання у виді обмеження волі й арешту; позбавлення волі в кримінально-виконавчих установах; звільнення від відбування покарання