Конституційно-правовий статус органів, установ та організацій в Україні - Олькіна, Олена Володимирівна; Олькина, Елена Владимировна; Ol'kina, Olena V. (My University, 2013)
В статті розмежовується правова природа та розглядаються особливості конституційно-правового статусу органів публічної влади, установ та організацій, які беруть участь у конституційних правоввідносинах.

В статье разграничивается правовая природа и рассматриваются особенности конституционно-правового статуса органов публичной власти, учреждений и организаций, которые принимают участие в конституционных правоотношениях.

The article delimits the legal nature and considers the features of the constitutional and legal status of the public authorities, institutions and organizations involved in the constitutional legal relations.
Олькіна О. В. Конституційно-правовий статус органів, установ та організацій в Україні / О. В. Олькіна // Юридичний вісник. - 2013. - № 4. - С. 23-27.
Keywords: конституційно-правовий статус; орган; установа; організація; публічна влада; конституционно-правовой статус; учреждение; организация; публичная власть; constitutional and legal status; authority; institution; organization; public authority