Процес медіатизації політики та функції мас-медіа у сучасному суспільстві - Блінцова, Вікторія Олегівна (My University, 2013)
Статтю присвячено дослідженню актуального феномену суспільного життя – медіатизації політичного процесу. Проаналізовано особливості медіатизації політики та визначено її складові у процесі політичної взаємодії в Україні.

Статья посвящена исследованию актуального феномена общественной жизни – медиатизации политического процесса. Проанализированы особен- ности медиатизации политики и определены ее составляющие в процессе политического взаимодействия в Украине.

The article investigates contemporary phenomenon of social life – mediatization of the political process. The features mediatization policy and identifies its components in the process of political interaction in Ukraine
Keywords: медіатизація політичного процесу; мас-медіа; політична взаємодія в Україні; медиатизация политического процесса; масс-медиа; медіатизація політичного процесу; mediatization of the political process; political interaction in Ukraine; media