Особливості процесу трансформації квазідержави в контексті військового конфлікту на території Сирії - Шапошніков, А. О. (Одеса, 2017)
В статті проаналізовано вплив військового конфлікту в Сирії на міжнародні відносини на Близькому Сході. Досліджуються підходи регіональних та поза регіональних акторів відносно врегулювання цього конфлікту.
Шапошніков А. О. Особливості процесу трансформації квазідержави в контексті військового конфлікту на території Сирії / А. О. Шапошніков // VІІ Національний конвент: матеріали VІІ Національного конвенту Міжнародної асоціації студентів політичної науки (м. Одеса, 21-22 квітня 2017 р.). / за загальною редакцією Телешуна Я. С. – Одеса : Національний університет «Одеська юридична академія», 2017. – С. 101-103.
Keywords: Сирія; квазідержава; міжнародні відносини; конфлікт; військовий конфлікт; геополітика