Вектори та форми впливу ІТ-права на суспільну свідомість - Омельчук, Олександр Сергійович (Одеса, 2017)
Стаття присвячена питанням визначення напрямів та форм впливу ІТ-права на суспільну свідомість. Досліджено загальний вплив інформаційних технологій на формування сучасної суспільної свідомості. З'ясовано способи взаємовпливу ІТ-права та суспільної правосвідомості.
Омельчук О. С. Вектори та форми впливу ІТ-права на суспільну свідомість / О. С. Омельчук // Часопис цивілістики : наук.-практ. журн. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), Є. О. Харитонов (заст. голов. ред.), К. Г. Некіт (відп. секр.) [та ін.]. - Одеса, 2017. – Вип. 27. – С. 112-115.
Keywords: ІТ-право; Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE; правосвідомість; суспільна свідомість; інформаційні технології; IT law; legal consciousness; public consciousness; information technology