Кібертероризм: поняття, ознаки та напрямки протидії - Сидорчук, Владислав; Сидорчук, В.; Sydorchuk, Vladyslav; Сидорчук, Інна; Sydorchuk, Inna; Сидорчук, І. (Одеса : НУ «ОЮА», 2026)
У тезах розглянуто вплив інформаційних технологій в сучасному суспільстві, досліджені поняття кібетероризму, та виділені окремі ознаки відповідної діяльності на підставі яких запропоновані можливі загальні напрями протидії кібертероризму. The theses consider the impact of information technologies in modern society, explore the concepts of cyberterrorism, and highlight certain features of the corresponding activity, on the basis of which possible general directions of counteraction are proposed cyberterrorism.
Сидорчук В., Сидорчук І. Кібертероризм: поняття, ознаки та напрямки протидії. Криміналістика майбутнього: цифрові інновації, штучний інтелект, глобальні виклики та загрози: збірник матеріалів міжнар. наук.–практ. конф. (м. Одеса, 5 черв. 2026 р.) / заг. ред. С. Ківалова, М. Аракеляна. Одеса : НУ «ОЮА», 2026. С. 348-352. URL: https://doi.org/10.32837/11300.33607
Keywords: кібертероризм; боротьба з кібертероризмом; протидія кібертероризму; cyberterrorism; fight against cyberterrorism; countering cyberterrorism