Реформи в адвокатурі: передумови та перспективи - Бакаянова, Н. М. (Одеса: Юридична література, 2015)
В статті вироблено і обгрунтовано науково-практичний підхід до вирішення проблем, які пов'язані з реформуванням інституту адвокатури. З'ясовано, що на даний час існує багато проблем щодо реформування законодавства про адвокатуру.
Бакаянова Н. М. Реформи в адвокатурі: передумови та перспективи / Н. М. Бакаянова // Адвокатура: минуле та сучасність : матеріали V Міжнар. наук. конф. (14 листоп. 2015 р., м. Одеса.) / уклад. : І. В. Гловлюк, О. В. Малахова, Л. Ю. Чекмарьова ; відп. за вип. М.М. Стоянов; Націон. ун-т «Одеська юридична академія». - Одеса : Юридична література, 2015. – С. 24-27.
Keywords: адвокат; адвокатура; реформування; адвокатське самоврядування; адвокатська монополія; проблеми реформування