Спеціальна конфіскація у кримінальному праві зарубіжних країн - Назарій, Інна Василівна; Назарій, І. В.; Nazarii, Inna V. (Миколаїв : СПД Румянцева Г. В., 2019)
У статті розглянуті питання щодо правової природи, цілей, регламентації спеціальної конфіскації за кримінальним законодавством інших країн як романо-германської, так і англо-американської правової сім’ї
Назарій І. В. Спеціальна конфіскація у кримінальному праві зарубіжних країн / І. В. Назарій // Новітні кримінально-правові дослідження – 2019 : альманах наукових досліджень / за ред. О. В. Козаченка, О. М. Мусиченко. – Миколаїв : СПД Румянцева Г. В., 2019. – С. 243-250.
Keywords: заходи кримінально-правового характеру; заходи безпеки; наслідок злочину; спеціальна конфіскація; покарання; special confiscation; punishment; measures of criminal law; security measures; the consequence of a crime; Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE