Окремі аспекти правового регулюваня надання земельної ділянки для концесії - Мальвічко, Руслана Романівна (Одеса: Гельветика, 2019)
У статті проаналізоване чинне концесійне законодавство та законопроект щодо проблем, пов'язаних з урегулюванням процедури надання земельної ділянки для реалізації проектів, здійснених на умовах концесії.
Мальвічко Р. Р. Окремі аспекти правового регулюваня надання земельної ділянки для концесії / Р. Р. Мальвічко // Проблеми застосування норм аграрного, земельного та екологічного Права: збірник матеріалів Університетської інтернет-конференції «Проблеми застосування норм аграрного, земельного та екологічного права»: матер. конференції (м. Одеса, 24 травня 2019 року) / відп. ред. д.ю.н., доц. Т.Є. Харитонова, к.ю.н., доц. Є.О. Платонова, к.ю.н., доц. Л.А. Канівець, к.ю.н., доц. К.М. Караханян. – Одеса: Гельветика, 2019. – С. 112-114.
Keywords: земельна ділянка; концесія; концесійне землекористування; концесійний договір; оренда землі