Окремі проблеми законодавчої регламентації представництва потерпілого у кримінальному судочинстві - Пожар, В. Г. (Одеса: Фенікс, 2012)
Статтю присвячено аналізу чинного кримінального процесуального законодавства України, що регламентує статус потерпілого як основного учасника у кримінальному судочинстві.
Пожар В. Г. Окремі проблеми законодавчої регламентації представництва потерпілого у кримінальному судочинстві / В. Г. Пожар // Правове життя сучасної України: матер. Міжнар. наук. конф. проф.-викл. складу (Одеса, 20–21 квітня 2012 р.). Т. 2 / відп. за випуск д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін / Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2012. – С.356-359.
Keywords: кримінальне судочинство; потерпілий; право на представництво; Кримінально процесуальний кодекс України; законодавча регламентація