Програмування та захист ігрових застосунків : методичні рекомендації для практичних занять для здобувачів першого (бакалаврського) рівня, які навчаються за спеціальністю: 125 – Кібербезпека та захист інформації - Лебедєва, Олена Юріївна; Лебедєва, О. Ю. (Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-тет, 2025)
Методичні рекомендації для практичних занять для курсу «Програмування та захист ігрових застосунків» призначені для здобувачів, що навчаються за першим (бакалаврським) рівнем за спеціальністю: 125 – Кібербезпека та захист інформації. Дисципліна «Програмування та захист ігрових застосунків» надає здобувачам знання в галузі комп’ютерних ігор та захисту інформації. На основі загальних понять в програмуванні та об’єктно-орієнтованого підходу дисципліна розглядає процес створення 3D-ігор в середовищі Unity, написання скриптів для реалізації функціональності гри, створення інтерфейсу користувача та захисту даних.
Лебедєва О. Ю. Програмування та захист ігрових застосунків : методичні рекомендації для практичних занять для здобувачів першого (бакалаврського) рівня, які навчаються за спеціальністю: 125 – Кібербезпека та захист інформації [Електронне видання] / О. Ю. Лебедєва ; кафедра комп’ютерної інженерії та інноваційних технологій Міжнародного гуманітарного університету. - Одеса, 2025. – 98 с. - Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/32469
Keywords: програмування ігрових застосунків; захист ігрового ПЗ; безпека застосунків; розробка ігор; тестування ігрових систем; кіберзахист ігор