Допустимість доказів у теорії кримінального процесу та кримінально-процесуальному законодавстві: сутність та значення - Басай, Н. М. (Одеса: Фенікс, 2012)
Стаття присвячена одному з актуальних питань кримінального процесу. На підставі аналізу літератури та судової практики досліджено питання допустимості доказів у кримінальному процесі. Зазначено, що оскільки в чинному законодавстві України не наведено поняття допустимості доказів, необхідно сформулювати таку норму права та передбачити критерії допустимості доказів і процедуру визнання їх недопустимими.
Басай Н. М. Допустимість доказів у теорії кримінального процесу та кримінально-процесуальному законодавстві: сутність та значення / Н. М. Басай // Правове життя сучасної України: матер. Міжнар. наук. конф. проф.-викл. складу (Одеса, 20–21 квітня 2012 р.). Т. 2 / відп. за випуск д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін / Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2012. – С.383-385.
Keywords: допустимість доказів; правові позиції Верховного Суду України; недопустимість доказів; властивості доказів