Адвокатська таємниця - Сорокопуд, Б. В. (Одеса: Фелікс, 2013)
В статті розглядаються поняття інформації та адвокатської таємниці в аспекті юриспруденції і етики, їх тлумачення відповідно до скасованого, чинного та нового законодавства. Виявлено прогалини у дослідженні цих понять та запропоновано їх правове вирішення.
Сорокопуд Б. В. Адвокатська таємниця / Б. В. Сорокопуд // Адвокатура: минуле та сучасність: матер. II міжнар. наук. конф. молодих вчених, аспір. та студ. (м. Одеса, 2 березня 2013 р.) / відп. за вип. д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін ; Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2013. – С.557-560.
Keywords: адвокат; адвокатура; адвокатська таємниця; адвокатська діяльність; Європейська конвеція з прав людини; відповідальність адвоката