Прикметники на позначення негативної оцінки: асоціативний експеримент - Форманова, С. В.; Formanova, S. V. (Одеса : Гельветика, 2015)
У статті розглянуто асоціативний експеримент як спосіб виявлення мікросистеми оцінних назв в українській, російській та англійській мовах. На основі опитування респондентів визначено спільні та відмінні риси лексичної семантики прикметників на позначення негативної оцінки.
Форманова С. В. Прикметники на позначення негативної оцінки: асоціативний експеримент / С. В. Форманова // Одеський лінгвістичний вісник. – 2015. – Вип. 5. – Т. 2 – С. 163-167.
Keywords: асоціація; асоціативний експеримент; прикметники на позначення негативної оцінки; оцінні назви; ассоциация; ассоциативный эксперимент; прилагательные, обозначающие негативную оценку; оценочные названия; association; associative experiment; adjectives on denotations of negative estimation; evaluation names