Судове представництво як початок української адвокатури - Ігнатюк, Ю. П. (Одеса: Фелікс, 2013)
Стаття присвячена дослідженню історії української адвокатури, зокрема адвокатури за часів Київської Русі і розглядається в контексті розвитку світової адвокатури.
Ігнатюк Ю. П. Судове представництво як початок української адвокатури / Ю. П. Ігнатюк // Адвокатура: минуле та сучасність: матер. II міжнар. наук. конф. молодих вчених, аспір. та студ. (м. Одеса, 2 березня 2013 р.) / відп. за вип. д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін ; Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2013. – С.74-76.
Keywords: адвокатура; судове представництво; становлення адвокатури в Україні; професійна діяльність адвокатів; історія української адвокатури