До питання про види правової допомоги, що надається адвокатом - Шаркова, Д. Д. (Одеса: Фенікс, 2022)
В статті розкриваються питання про види правової допомоги, що надаються адвокатом. Зроблено висновок, що адвокат в усіх суспільних відносинах є захисником тих осіб, що потребують допомоги. Отже, адвокат має виступати "щитом", який оберігає приватний інтерес осіб від надзвичайних умов держави та помилок правосуддя.
Шаркова Д. Д. До питання про види правової допомоги, що надається адвокатом / Д. Д. Шаркова // Адвокатура: минуле, сучасність та майбутнє : матеріали XІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 11 листопада 2022 р.) / редкол.:Н. М. Бакаянова (гол.) ; НУ «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2022. – С. 220-221.
Keywords: адвокат; адвокатська діяльність; правова допомога; види правової допомоги; захист; представництво