Специфіка заголовків «Українського тижня» в аспекті відображення текстової інформації - Кочан, І. М.; Кочан, Ірина Миколаївна; Kochan, I. М. (ВД "Гельветика", 2017)
У статті розглянуто заголовки журналу як носіїв змістово-фактуальної, змістово-концептуальної та змістово-підтекстової інформації, виявлено мовні засоби увиразнення назви з метою привернути увагу читача до друкованої інформації.

The article considers the magazine's headlines as the bearers of the content-factual, content-conceptual and content-underlying information, discovers language means of the name s expressiveness to attract readers attention to the printed information.
Кочан, І. М. Специфіка заголовків «Українського тижня» в аспекті відображення текстової інформації / І. М. Кочан // Одеський лінгвістичний вісник. – 2017. – Cпецвип. – С. 93-96/
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION; заголовок; публіцистичний текст; мовні засоби увиразнення; украінська мова; headline; publicistic text; language means of expressiveness; Ukrainian language