Картелі як форма колективного домінування на ринку - Степанчук, Валерія Віталіївна (Одеса: Фенікс, 2020)
В статті досліджено економічні передумови картелізації ринків недосконалої конкуренції. Розглянуто умови при яких утворюються стійкі форми картелів та чинники, що посилюють можливості запобігання і протидії створенню картелів в національній економіці.
Степанчук В. В. Картелі як форма колективного домінування на ринку / В. В. Степанчук // Проблеми антимонопольно-конкурентного законодавства: матеріали всеукраїнського круглого столу з навчального курсу Антимонопольне законодавство (м. Одеса, 20 січня 2020 року). / відпов. ред. С. Б. Мельник. – Одеса : Фенікс, 2020. – С. 58-62.
Keywords: картель; антимонопольне законодавство; державне регулювання; економіко-правові методи; ринок