Наукові підходи до типологізації партійних інститутів - Дикун, Ігор Михайлович (My University, 2009)
В статье дается анализ современных подходов к классификации партийных институтов. Особое внимание уделяется роли и влиянию партийных структур на формирование гражданского общества и демократических институтов.

Analysis modern approach is given In article to categorizations party institute. Emphases is spared dug and inﬂ uence of the party structures on shaping civil society and democratic institute.
Дикун І.М. Наукові підходи до типологізації партійних інститутів / І.М. Дикун // Актуальні проблеми політики : зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (керівник авт. кол.), Л. І. Кормич (ред.), М. А. Польовий (відп. секр.) [та ін.] ; ОНЮА, Південноукр. центр гендер. проблем. – Одеса, 2009. – Вип. 37. – С. 331-339.
Keywords: партійні інститути; типологізація партійних інститутів; партійні структури; цивільне суспільство; партийные институты; классификация партийных институтов; партийные структуры; гражданское общество; party institutions; classification of the party institutions; party structures; civil society