Приватне і публічне право в умовах війни: проблеми теорії та практики : матеріали V Міжнародної науково-практичної конференції студентів та аспірантів (12 листопада 2024 р., м. Одеса) - (:unkn) unknown (Одеса : Юридична література, 2024)
Збірник містить матеріали наукових доповідей, присвячених загальнотеоретичним, методологічним та практичним питанням приватного, публічного та міжнародного права в умовах війни. Він може бути корисним як для навчального процесу, так і для практичної діяльності.
Приватне і публічне право в умовах війни: проблеми теорії та практики : матеріали V Міжнар. наук.-практич. конф. студентів та аспірантів (12 листоп. 2024 р., м. Одеса) / відп. за вип. Б. В. Фасій ; Нац. ун-т «Одес. юрид. академ.». — Одеса : Юридична література, 2024. — 644 с. — Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/29714 ; https://doi.org/10.32837/11300.29714
Keywords: приватне право в умовах війни; цивільне право в умовах війни; цивільного права в умовах війни; цивільний процес; господарське судочинство; трудові відносини в умовах війни; питання публічного права; електронна комерція; міжнародне право та безпека; міжнародне кримінальне право; права людини в умовах війни; кібербезпека; морська безпека