Соціально-політична думка України : навчально-методичний посібник для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти - Кормич, А. І.; Кормич, Анатолій Іванович; Краснопольська, Т. М.; Краснопольська, Тетяна Миколаївна (Одеса, 2022)
Навчально-методичний посібник призначений для здобувачів вищої освіти, які вивчають дисципліну «Соціально-політична думка України». У навчально-методичному посібнику викладено зміст навчальної дисципліни за темами лекцій та практичних занять, практичні завдання з курсу, перелік тем для самостійної роботи, питання для перевірки знань з навчальної дисципліни, перелік тем доповідей та презентацій, а також список рекомендованої літератури. Навчально-методичний посібник підготовлено відповідно до освітніх програм вищої освіти за спеціальністю 052 «Політологія» і рекомендовано використовувати у навчальній роботі при підготовці фахівців за другим (магістерським) рівнем вищої освіти.
Кормич А. І. Соціально-політична думка України : навчально-методичний посібник для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти / А. І. Кормич, Т. М. Краснопольська ; НУ "ОЮА" ; каф. політ. теор. – Одеса, 2022. – 120 с. - Режим доступу : https://doi.org/10.32837/11300.19101.
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES; соціально-політичної думка; державотворення; національно-державницька ідеологія; політична наука