Щодо вдосконалення правового регулювання енергозбереження у будівлях - Юрескул Вікторія Олександрівна; Юрескул Виктория Александровна; Jureskul Victoria A. (My University, 2014)
Стаття присвячена дослідженню стану реалізації державної політики щодо забезпечення ефективного використання паливно-енергетичних ресурсів в будівлях. Висловлені пропозиції щодо вдосконалення чинного законодавства у цій сфері.
Юрескул В. О. Щодо вдосконалення правового регулювання енергозбереження у будівлях / В. О. Юрескул // Актуальні проблеми політики : зб. наук. пр. / редкол. : С. В. Ківалов (голов. ред.), Л. І. Кормич (заст. голов. ред.), Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОН України, НУ ОЮА. - Одеса : Фенікс, 2014. - Вип. 52. – С. 362 – 372.
Keywords: енергозбереження; державна політика; паливно-енергетичні ресурси; энергосбережения; государственная политика; топливно-энергетические ресурсы; energy savings; state policy; fuel and energy resources