Організована та економічна злочинність : підручник - Ківалов, С. В.; Ківалов, Сергій Васильович; Kivalov, Serhii; Kivalov, Sergiy V.; Kivalov, S. V.; Головкін, Б. М.; Holovkin, Bohdan M.; Головкін, Богдан Миколайович; Туляков, В. О.; Туляков, Вячеслав Олексійович; Tulyakov, V. A.; Tuliakov, Viacheslav O.; et al. (Національний університет "Одеська юридична академія", 2022)
Цей підручник присвячений комплексному дослідженню зв'язку між організованою злочинністю, економічними зловживаннями та порушенням прав людини в сучасних умовах. Він заглиблюється в заплутану павутину організованої злочинності та економічної експлуатації, яка часто виникає в розпал збройного конфлікту. У ньому розглядаються різні злочинні мережі, які заробляють на безладі та відсутності ефективного управління, що породжує війна, - від торгівлі зброєю та контрабанди наркотиків до торгівлі людьми та відмивання грошей.
Organised and financial crime
Організована та економічна злочинність=Organised and financial crime : підручник / С. В. Ківалов, Б. М. Головкін, В. О. Туляков, Т. В. Мельничук, Л. І. Аркуша, В. І. Маркін, Д. Є. Крикливець ; за ред. В. О. Тулякова. - Одеса : Національний університет "Одеська юридична академія", 2022. - 292 с. - Режим доступу: https://doi.org/10.32837/11300.26025
Keywords: Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE; кримінальне право; організована злочинність; економічна злочинність; розслідування економічних злочинів; розслідування злочинів вчинених в організованих формах співучасті; криміналістика; CRIMHUM; criminal law; organized crime; economic crime; criminalistics; investigation of economic crimes