Процедура оподаткування доходу, отриманого внаслідок адвокатської діяльності в умовах воєнного стану - Доценко, В. А. (Одеса: Фенікс, 2022)
В статті проведено аналіз наявних змін функціонування системи обліку та оподаткування адвокатської діяльності під час воєнного стану, їх наслідків та пошук шляхів її адаптації до цих умов в контексті підтримки економіки держави.
Доценко В. А. Процедура оподаткування доходу, отриманого внаслідок адвокатської діяльності в умовах воєнного стану / В. А. Доценко // Адвокатура: минуле, сучасність та майбутнє : матеріали XІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 11 листопада 2022 р.) / редкол.:Н. М. Бакаянова (гол.) ; НУ «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2022. – С. 128-130.
Keywords: воєнний стан; оподаткування; єдиний податок; оподаткування адвокатської діяльності; українське законодавство