Окремі питання щодо розвитку екологічного права - Петренко, Олександр Олександрович (Одеса: Гельветика, 2019)
У статті розглядаеться екологічного право України. Розгляно розвіток екологічного права, вісвітлені його проблемі.
Петренко О. О. Окремі питання щодо розвитку екологічного права / О. О. Петренко // Проблеми застосування норм аграрного, земельного та екологічного Права: збірник матеріалів Університетської інтернет-конференції «Проблеми застосування норм аграрного, земельного та екологічного права»: матер. конференції (м. Одеса, 24 травня 2019 року) / відп. ред. д.ю.н., доц. Т.Є. Харитонова, к.ю.н., доц. Є.О. Платонова, к.ю.н., доц. Л.А. Канівець, к.ю.н., доц. К.М. Караханян. – Одеса: Гельветика, 2019. – С. 147-149.
Keywords: розвитку екологічного права; Екологічне право; історія екологічного права