Загальна характеристика форм і методів взаємодії підрозділів транспортної міліції з адміністраціями транспортних підприємств в сфері охорони особистих та майнових прав громадян на залізничному транспорті - Боданюк, М. А.; Bodaniuk, M. A. (Одеса : Юрид. л-ра, 2012)
Стаття присвячена дослідженню форм і методів взаємодії підрозділів транспортної міліції з адміністраціями транспортних підприємств в сфері охорони особистих та майнових прав громадян на залізничному транспорті на підставі аналізу юридичної літератури.
Боданюк М. А. Загальна характеристика форм і методів взаємодії підрозділів транспортної міліції з адміністраціями транспортних підприємств в сфері охорони особистих та майнових прав громадян на залізничному транспорті / М. А. Боданюк // Актуальні проблеми держави і права : збірник наук. праць. Вип. 64 / НУ «ОЮА» , редкол. С. В. Ківалов (голов. ред.) та ін., відп. за вип. В. М. Дрьомін. – Одеса : Юрид. л-ра, 2012. – С. 568-574.
Keywords: форми і методи взаємодії транспортної міліції; взаємодія адміністрацій транспортних підприємств; охорона особистих та майнових прав громадян на залізничному транспорті; формы и методы взаимодействия транспортной милиции; взаимодействие администраций транспортных предприятий; охрана личных и имущественных прав граждан на железнодорожном транспорте; forms and methods of co-operation of a transport militia; co-operation of administrations of transport enterprises; guard of the personal and property rights for citizens on a railway transport