Правове забезпечення участі політичних партій у виборах депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим - Сон Софія Сергіївна; Сон София Сергеевна; Son Sofija (My University, 2007)
Проблема правової регламентації участі політичних партій у виборах депутатів Верховної Ради АРК має певну специфіку та потребує на окремий розгляд, роль партій у виборчих процесах у кримської автономії носить специфічний характер в силу історії розвитку статусу АРК. Була розроблена велика кількість законопроектів, у яких містилися досить різні механізми участі політичних партій у виборах до Верховної Ради АРК.
Правове забезпечення участі політичних партій у виборах депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим
Сон С. С. Правове забезпечення участі політичних партій у виборах депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим / С. С. Сон // Доктринальное сопровождение юридической практики : История и совр. опыт кафедры конституционного права : сб. / сост. М.Ф. Орзих ; ОНЮА. - Одесса : Юрид. л-ра, 2007. - С. 248-260.
Keywords: політичні партії; депутати; Верховна Рада Автономної Республіки Крим; участь політичних партій у виборах; виборчий процес; политические партии; депутаты; Верховная Рада Автономной Республики Крым; участие политических партий в выборах; избирательный процесс; political parties; deputies; The Verkhovna Rada of the Autonomous Republic of Crimea; participation of political parties in elections