Кримінально-процесуальна функція захисту: деякі проблеми визначення поняття та змісту - Гловюк Ірина Василівна; Гловюк Ирина Васильевна; Glovyuk Iryna V. (My University, 2014)
У статті розглянуто проблемні питання визначення поняття кримінально-процесуальної функції захисту. Сформульовано авторське визначення кримінально-процесуальної функції захисту.

В статье рассмотрены проблемные вопросы определения понятия уголовно-процессуальной функции защиты. Сформулировано авторское определение уголовно-процессуальной функции защиты.

The article deals with issues of concern the definition of criminal procedure defense function. The author's definition of criminal procedural function of defense is formulated.
Гловюк І.В. Кримінально-процесуальна функція захисту: деякі проблеми визначення поняття та змісту / І. В. Гловюк // Право і громадянське суспільство. – 2014. - №3. – С. 121-130. [Електронний ресурс]. – Режим доступу: http://lcslaw.knu.ua/index.php/component/k2/item/download/113_51a53aeb9000103de1dace08d29ae925
Keywords: захист у кримінальному судочинстві; кримінально-процесуальна функція захисту; право на захист; защита в уголовном судопроизводстве; уголовно- процессуальная функция защиты; право на защиту; defense in criminal proceedings; criminal procedure defense function; right for defense