Формування професійної компетентності майбутнього юриста - Писаренко, Л. М.; Pisarenko, L. M. (Одеса : Фенікс, 2014)
Автор статті робить висновок, що комунікативна компетентність юристів сприяє підвищенню авторитету правоохоронних органів, судової влади, органів державної влади, юстиції. Це складний процес, який обумовлюється не тільки мисленнєвою діяльністю, а й увагою, пам’яттю, волею, досвідом, індивідуальними особливостями особистості.
Писаренко Л. М. Формування професійної компетентності майбутнього юриста / Л. М. Писаренко // Правове життя сучасної України: матеріали Міжнар. наук. конф. проф.-викл. та аспірант. складу / відп. за вип. В. М. Дрьомін; НУ ОЮА, Півд. регіон. центр НАПрН України. – Одеса: Фенікс, 2014. – Т. 2. – С. 539-541.
Keywords: професійна компетентность юриста; комунікативна компетентність юриста; профессиональная компетентность юриста; коммуникативная компетентность юриста; professional legal competence; communicative competence of lawyers