Зовнішнє середовище як одна зі складових формування іміджу органу місцевого самоврядування - Солових, Є. М.; Солових, Е. М.; Solovieh, E. M. (Одеса: Фенікс, 2015)
Розглянуто діяльність органу місцевого самоврядування в контексті формування його іміджу, зокрема, проаналізовано вплив зовнішнього середовища на формування іміджу органу місцевого самоврядування. Визначено зовнішнє середовище як синтез зони (середовища) прямого і зони (середовища) непрямого впливу, а також визначаються напрямки взаємодії їх чинників при формуванні іміджу органу місцевого самоврядування.
Солових Є. М. Зовнішнє середовище як одна зі складових формування іміджу органу місцевого самоврядування / Є. М. Солових // Актуальні проблеми політики зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), Л. І. Кормич (заст. голов. ред.), М. А. Польовий (відп. секр.) [та ін.] ; НУ «ОЮА», Південноукр. центр гендер. проблем. – Одеса : Фенікс, 2015. – Вип. 55. – С. 187-196.
Keywords: місцеве самоврядування; вплив зовнішнього середовища на формування іміджу органу місцевого самоврядування; формування іміджу органу місцевого самоврядування; местное самоуправление; влияние внешней среды на формирование имиджа органа местного самоуправления; формирование имиджа органа местного самоуправления; local government; the impact of the environment on the formation of the image of local government; create the image of local government