Оптика. Фізика. Мод. 2.1. Ч. 3 : методичні вказівки до лабораторного циклу з фізики для студентів 2-го курсу всіх спеціальностей - Горбачов, Віктор Едуардович; Коробіцин, Борис Васильович; Криськів, С. К.; Назаренко, О. А. (Одеса : ОНАЗ ім. О. С. Попова, 2015)
Методичні вказівки спрямовані на практичне засвоєння фізики по курсу оптики. Вони містять вісім робіт по найважливішим темам геометричної та хвильової оптики. Вказівки розраховані на студентів за напрямом “Телекомунікації”.
Оптика. Фізика. Мод. 2.1. Ч. 3 : методичні вказівки до лабораторного циклу з фізики для студентів 2-го курсу всіх спеціальностей / В. Е. Горбачов, Б. В. Коробіцин, С. К. Криськів, О. А. Назаренко. – Одеса : ОНАЗ ім. О. С. Попова, 2015. – 84 с.
Keywords: геометрична оптика; Світло в неоднорідному середовищі; Інтерференція світла; Дифракція світла; Поляризація світла; Подвійне променезаломлення; Research Subject Categories::TECHNOLOGY::Engineering physics