Реформирование адвокатуры в Украине на современном этапе - Лысак, Е. А. (Одеса:Фелікс, 2013)
Дана стаття містить комплексне дослідження основних положень щодо реформування адвокатури в Україні, наводяться обгрунтовані пропозиції у вирішенні назрілих питань.
Лысак Е. А. Реформирование адвокатуры в Украине на современном этапе / Е. А. Лысак // Адвокатура: минуле та сучасність: матер. II міжнар. наук. конф. молодих вчених, аспір. та студ. (м. Одеса, 2 березня 2013 р.) / відп. за вип. д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін ; Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2013. – С.232-235.
Keywords: адвокат; реформа; адвокатська діяльність; запит; стажування; Закон України "Про адвокатуру та адвокатську діяльність" 2012 року