Операційні системи : навчально-методичний посібник - Задерейко, Олександр Владиславович; Задерейко, О. В.; Гура, Володимир Ігоревич; Гура, В. І.; Толокнов, Анатолій Арнольдович; Толокнов, А. А. (Одеса : Фенікс, 2023)
Навчально-методичний посібник містить: теоретичний і практичний матеріал з основ побудови, функціонування та конфігурації сучасних операційних систем; завдання до лабораторних і самостійних занять, які виконуються у комп’ютерному класі в межах навчальної дисципліни. Розглянуто основні методи і програмні засоби діагностики, обслуговування та експлуатації операційних систем. Навчально-методичний посібник призначений для студентів з метою закріплення лекційного матеріалу і підготовки до лабораторних та самостійних занять з дисципліни «Операційні системи».
Задерейко О. В. Операційні системи : навчально-методичний посібник [Електронне видання] / О. В. Задерейко, В. І. Гура, А. А. Толокнов ; НУ «ОЮА». – Одеса : Фенікс, 2023. – 298 с. – Режим доступу: https://doi.org/10.32837/11300.26765
Keywords: операційні системи; Gnome 3; Oracle VM VirtualBox; хост Windows; хост Linux; файлові системи; встановлення операційної системи; налаштування операційної системи; обслуговування операційної системи; адміністрування облікових записів; Research Subject Categories::TECHNOLOGY