Приватне та публічне право в умовах війни : матеріали круглого столу, 20 травня 2023 р., м. Миколаїв, #stopwarinukraine - (:unkn) unknown (Одеса : «Юридична література», 2023)
Збірник містить матеріали наукових доповідей, присвячених за гальнотеоретичним, методологічним та практичним питанням при ватного та публічного права в умовах війни. Збірник адресовано юридичній громадськості для ознайомлення з дослідженнями фахівців у сфері права та молодих науковців. Він може бути корисним як для навчального процесу, так і для практичної ді яльності.
Приватне та публічне право в умовах війни : матер. круглого столу (20 травня 2023 р., м. Миколаїв) #stopwarinukraine / відп. за вип. Б. В. Фасій ; Нац. унт «Одес. юрид. академ.». — Одеса : Юридична література, 2023. — 240 с.
Keywords: кримінальне право; цивільне право; приватне право; кримінальне провадження; воєнний стан; війна; віктимологія; права людини; публічне адміністрування; прокуратура; інтелектуальна власність; медіація; цивільниха прав та виконання обов’язків під час війни; Приватна детективна діяльність: в Україні та за кордоном; а цивільного захисту в Україні; Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE