Історичні аспекти виникнення адміністративного розсуду - Бааджи, Н. А. (My University, 2016)
В статті розглядається питання виникнення та розвитку інституту адміністративного розсуду.
Бааджи Н. А. Історичні аспекти виникнення адміністративного розсуду / Н. А. Бааджи // Південноукраїнський правничий часопис. - 2016. - Вип. 2. - С. 197-199.
Keywords: органи публічної адміністрації; дискреційні повноваження; адміністративний розсуд