Правовий вплив на впровадження маловідходних технологій, енергозберігаючої техніки та виробництво безпечної продукції - Годованюк, Андрій Йосипович; Годованюк, Андрей Иосифович; Godovanjuk, A. (My University, 2010)
The article is devoted to the analysis of influence of law on processes of introduction of energy-saving and small-wastes technologies. Drawn conclusion about the necessity of account of legislative and other regulating requirements at introduction of ecological management systems.
Годованюк А. Й. Правовий вплив на впровадження маловідходних технологій, енергозберігаючої техніки та виробництво безпечної продукції / А. Й. Годованюк // Актуальні проблеми політики : зб. наук. пр. / редкол. : С. В. Ківалов (голов. ред.), Л. І. Кормич (заст. голов. ред.), Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОНмолодьспорт України, НУ ОЮА. - Одеса : Фенікс, 2010. - Вип. 40. - С. 583-588.
Keywords: вплив права на енергозберігаючі технології; вплив права на виробництво безпечної продукції; впровадження систем екологічного управління; вплив права на процеси впровадження енергозберігаючих та маловідходних технологій; влияние права на энергосберегающие технологии; влияние права на производство безопасной продукции; внедрение систем экологического управления; влияние права на процессы внедрения энергосберегающих и малоотходных технологий; the effect of the right to energy-saving technologies; the impact of the rights to produce safe products; implementation of environmental management systems; the right to influence the processes of implementation of energy-saving and low-waste technologies