Сучасний стан дослідження фінансового контролю в митній справі - Копцева, Л. О. (Одеса: Фенікс, 2012)
В статті досліджено теоретичні та організаційно-правові засади фінансового контролю у митній справі. На основі нормативного матеріалу та аналізу літературних джерел сформульовано конкретні пропозиції та практичні рекомендації щодо удосконалення правового регулювання фінансового контролю у митній справі.
Копцева Л. О. Сучасний стан дослідження фінансового контролю в митній справі / Л. О. Копцева // Правове життя сучасної України: матер. Міжнар. наук. конф. проф.-викл. складу (Одеса, 20–21 квітня 2012 р.). Т. 2 / відп. за випуск д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін / Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2012. – С.123-124.
Keywords: фінансова діяльність держави; фінансовий контроль; митна справа; митні органи; митний контроль; фінансова діяльність митних органів; фінансовий контроль у митній справі