Нравственность как условие устойчивого социально-экономического развития в обществе знаний - Шедяков, В. Е. (Одеса, 2016)
В статті розкрито особливості питання моралі як умови стійкого соціально-економічного розвитку в суспільстві знань.
Шедяков В. Е. Нравственность как условие устойчивого социально-экономического развития в обществе знаний / В. Е. Шедяков // Людина, суспільство, політика : актуальні виклики сучасності: матеріали III Міжнародної наук.-практ. конф. (м. Одеса, 12-13 лютого 2016 р.) за заг. ред. Д. В. Яковлева. – Одеса : Національний університет «Одеська юридична академія», 2016.– С. 20-24.
Keywords: мораль; соціально-економічний розвиток; суспільство; знання; морально-етичний вектор