Тенденції сучасного розвитку адвокатури в країнах Європейського Союзу - Олійник, М. І. (Одеса: Фенікс, 2022)
В статті проаналізовано європейські стандарти доступу до адвокатської професії, аналіз міжнародної та національної практики в цій сфері, а також визначення напрямів удосконалення цього правозахисного інституту України.
Олійник М. І. Тенденції сучасного розвитку адвокатури в країнах Європейського Союзу / М. І. Олійник // Адвокатура: минуле, сучасність та майбутнє : матеріали XІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 11 листопада 2022 р.) / редкол.:Н. М. Бакаянова (гол.) ; НУ «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2022. – С. 475-479.
Keywords: адвокат; адвокатська діяльність; європейські стандарти адвокатури; права; міжнародно-правові норми