Поділ спадкового майна - Савицька, Олена Юліанівна (Одеса, 2017)
Розглянуто актуальні проблеми правового регулювання посвідчення договору про поділ спадкового майна, які виникають при видачі свідоцтв про право на спадщину з поділом спадкового майна. З’ясовано особливості посвідчення договорів поділу спадкового майна. Розглянуто особливості порядку видачі свідоцтв про право на спадщину з поділом спадкового майна, відповідно до законодавства України.
Савицька О. Ю. Поділ спадкового майна / О. Ю. Савицька // Часопис цивілістики : наук.-практ. журн. / редкол.: Є. О. Харитонов (голов. ред.), О. І. Харитонова (заст. голов. ред.), К. Г. Некіт (відп. секр.) [та ін.]. - Одеса, 2017. – Вип. 25. – С. 38-41.
Keywords: Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE; договір поділу спадкового майна; спадщина; спадкове майно; нотаріальний процес; спадкоємці; certificate of the division inhertance property; inhertance; inher; inhertance property; Notarial process