Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни "Професійна комунікація іноземною мовою" - (:unkn) unknown (Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-тет, 2025)
Комплекс включає: 1. Громовенко В. В. Силабус навчальної дисципліни «Професійна комунікація іноземною мовою» . 2. Громовенко В. В. Робоча програма навчальної дисципліни «Професійна комунікація іноземною мовою». 3. Питання до екзамену. 4. Питання для самостійної роботи. 5. Завдання для самостійної роботи.
Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни "Професійна комунікація іноземною мовою" ; Міжнар. гуманітар. ун-т. – Одеса, 2025. – Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/30915