Теоретичні аспекти військово - патріотичного виховання молоді в сучасній Україні. - Ніколаєв, В.С.; Николаев, В.С.; Nikolaev, V. (My University, 2011)
The article is devoted to analysis of some theoretical problems of system of military-patriotic education of young people in modern Ukraine.
Ніколаєв. В.С. Теоретичні аспекти військово - патріотичного виховання молоді в сучасній Україні. / В.С. Ніколаев // Актуальні проблеми політики : зб. наук. пр. / редкол. : С. В. Ківалов (голов. ред.), Л. І. Кормич (заст. голов. ред.), Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОНмолодьспорт України, НУ ОЮА. – Одеса : Фенікс, 2011. – Вип. 43. С. 179 - 187.
Keywords: Військово - патріотичне виховання; Виховання молоді в Україні; Теоретичні проблеми виховання патріотичної молоді; Теоретические поблемы воспитания патриотической молодёжи; Воспитание молоджи в Украине; Военно - патриотическое воспитание; Military - patriotic education; Education molodzhi in Ukraine; Theoretical poblemy patriotic education of youth