Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни "Інформаційні технології в діяльності психолога", з спеціальності "053 Психологія", перший (бакалаврський) рівень. - (:unkn) unknown (Одеса : Міжнародний гуманітарний університет, 2025)
Комплекс включає: 1. Силабус навчальної дисципліни "Інформаційні технології в діяльності психолога" Соловська Ірина Миколаївна. 2. Соловська І. М. Навчально-методичні рекомендації до практичних занять та самостійної роботи з навчальної дисципліни «Інформаційні технології в діяльності психолога» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня освітньо-професійної програми спеціальності 053 «Психологія» денної та заочної форми навчання [Електронне видання]. Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-тет, 2024. 40 с. 3. Робоча програма навчальної дисципліни "Інформаційні технології в діяльності психолога" Соловська Ірина Миколаївна. 5. Соловська І. М. Інформаційні технології в діяльності психолога : конспект лекцій для здобувачів, які навчаються за першим (бакалаврським) рівнем вищої освіти в галузі знань – 05, Соціальні та поведінкові науки, спеціальність 053 «Психологія» [Електронне видання] / Соловська І.М. Кафедра комп’ютерних наук Міжнародного гуманітарного університету. Одеса, 2025. – 37 с.
Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни "Інформаційні технології в діяльності психолога", зі спеціальності "053 Психологія", Перший (бакалаврський) рівень ; Міжнар. гуманітар. ун-т. – Одеса, 2025. Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/29383